De.Living Darts Cup

Doe mee met de De.Living Darts Cup! Daag elkaar uit, speel en verhoog je score en categorie.

Praktisch

Eerste deelname?

Maak je lid van de WhatsAppgroep en geef je naam op bij een van de barmedewerkers. Zij plaatsen jou op de deelnemerslijst.

Deelnameprijs

Meedoen met De.Living Darts Cup kost eenmalig €6, ter plaatse bij aanmelding te betalen via de app.

Data

Je kan spelen tijdens de openingsuren van De.Living en wanneer er geen activiteiten zijn in De.Zaal. De speelmomenten zullen gecommuniceerd worden.

Het spel

Wanneer je iemand uitdaagt en deze de uitdaging aangaat, kan je spelen. Je speelt het dartsspel volgens de regels tot 3 legs.

Doorloopdetails

Belangrijk: breng je eigen dartspijltjes mee!

Stap 1

Maak je lid van de WhatsApp groep via deze link of via de QR-code hieronder. Jouw eerste keer? Geef jouw voor- en achternaam op aan de bar en betaal het deelnamegeld.

Stap 2

Daag iemand uit van dezelfde categorie. Spreek onderling af met elkaar en eenmaal een wedstrijd gepland is, meld je dit via de WhatsApp groep met vermelding van (1) datum (2) uur en (3) de namen van deelnemers.

Stap 3

Speel het spel en laat jouw eindscore weten aan een van de barmedewerkers. Zij plaatsen de scores in het digitale scorebord.

Scores

Categorieën

  • Categorie 3 (CAT3): 0 – 20 punten
  • Categorie 2 (CAT2): 21 – 40 punten
  • Categorie 1 (CAT1): meer dan 40 punten

Scoreverdeling

Houd tijdens het spel de aantal gewonnen en verloren games bij. Na de wedstrijd, geef je deze door aan een barmedewerker. Die zal de scores per deelnemer ingeven in het systeem.

De uiteindelijke score wordt als volgt berekend: de totaal aantal gewonnen legs van minus de totaal aantal verloren legs.

WhatsApp groep

Je kan lid worden via de WhatsAppgroep via de link of door de QR-code hieronder te scannen.

Privacy: Wat met jouw gegevens?

Door deel te nemen aan De.Living Darts Cup ga je ermee akkoord dat enkele van je gegevens verwerkt en gedeeld met andere spelers. Jouw voor- en achternaam samen met de scores worden gepubliceerd op het scorebord. Deze zijn raadpleegbaar door iedereen. Door in te schrijven in een van de WhatsAppgroepen, kunnen andere leden van de groep ook jouw telefoonnummer raadplegen. Wil je jouw gegevens aanpassen of laten verwijderen? Dat kan via een eenvoudige e-mail naar hallo@deliving-dezaal.be.