De.Living XL

• 6, 7 en 8 september •

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
De.Living XL 2019 teaserimage

We sluiten de zomermaanden in stijl af met De.Living XL. De sfeer, vriendschap, muziek, ambiance en fun die dagelijks te vinden is in De Living • De Zaal breiden we uit tot heus festival.

We maken de d’Arconatistraat verkeersvrij, plaatsen een groot podium en zetten ligzetels uit. De lampenslingers maken de nazomerse sfeer compleet. Met live muziek, heerlijke keuken en tal van randanimatie wordt De.Living XL dé kers op de taart van de Dilbeekse zomer.

Programma

APÉRO FRIDAY
Vrijdag 6 september
16u00 – 23u00

Als afsluiter van de werkweek en start van De.Living XL, dompelen we jou onder in een relaxerende combinatie van heerlijke ligzetels, apéro-muziek en de beste chillout muziek.

 Programma

Apéro sounds door FUNKTASTIX en optreden van BOROKOV (om 21u00)!

LIVE SATURDAY
Zaterdag 7 september
14u00 – 23u30

Zaterdag gaan al onze benen los met tal van live concerten. We schotelen jou indierock, coverbands en de beste retro voor! Een feest om nu al naar uit te kijken.

 Programma

Ina Rose (16u00)
Dr Fred & The Medicine Men (18u00)
Paul Michiels (21u00)

FAMILY SUNDAY
Zondag 8 september
13u00 – 18u00

Zondag, familiedag. Springkastelen, waterijsjes, tal van animaties en ‘De Bende Van Oorwoud’ die alle kinderharten sneller doet slaan. Een fijne gezinsuitstap!

 Programma

Pipo & Pipette (14u00)
Radio Oorwoud (16u00)

Bereikbaarheid

LOCATIE

De.Living XL gaat door aan het café De.Living • De.Zaal in Dilbeek.

Adres: d’Arconatistraat 20, 1700 Dilbeek

HOE ER TE GERAKEN?

Nou. De.Living XL is zeer bereikbaar. Zowel te voet, met het openbaar vervoer, fiets als auto geraak je snel en veilig op het festivalterrein.

C’est simple comme bonjour. Wees sportief en kom te voet. Navigeer naar de kruising met de Stationstraat en d’Arconatistraat, want daar is de ingang van het festivalterrein. Te voet bevinden we ons slechts 5 minuutjes van het Dilbeekse centrum.

Alle openbaarvervoerswegen leiden naar Rome De.Living XL.

Bus (De Lijn)

• Navigeer naar halte ‘Dilbeek Rozendoorn’ (lijn 820 en 810). Deze halte bevindt zich vlak aan het festivalterrein.
• Navigeer naar halte ‘Dilbeek Markt’ (lijn 129, 136, 572 en 810). Deze halte bevindt zich op slechts 6 minuutjes te voet.
• Navigeer naar halte ‘Dilbeek Kalenbergstraat’ (lijn 127, 128, 137, 570, 572, 810 en 820). Deze halte bevindt zich op slechts 10 minuutjes te voet.

Check de De Lijn app of delijn.be om jouw route uit te stippelen.

Trein

Met de trein naar Oostende De.Living XL, gewoon even navigeren naar NMBS station ‘Dilbeek’. Vanaf dit station kan je te voet naar het festivalterrein (15 minuten als je sportief bent, 25 minuten als je chill doet). Je kan aan het station ook een De Lijn bus nemen (bus 810 vanaf halte ‘Dilbeek Station’ of bus 128/136 naar ‘Dilbeek Markt’).

Uber

Kom je vanuit Brussel? Ubers rijden tot in de mooie rand! Bestel je Uber met adres: ‘d’Arconatistraat, 1700 Dilbeek’.

Jaaa! De fiets. Heerlijk met de haren in de wind.

We voorzien een (onbewaakte) fietsenparking, recht aan de ingang van het festivalterrein. Vergeet je helm en slot niet.

We moedigen het gebruik van alternatieve transportmiddelen aan. Als je toch met de auto naar De.Living XL komt, houd er dan rekening mee dat er geen speciale parking voorzien is. d’Arconatistraat is volledig verkeersvrij en parkeerverboden worden ingesteld rondom de festivalzone.

Je kan je auto parkeren op:

• De parking van de Westrand (4 minuutjes stappen)
• De parking in Dilbeek Centrum, in de blauwe zone (6 minuutjes stappen)
• De parking van de Kasteelhoeve, in de blauwe zone (5 minuutjes stappen)